Hírek

Légy napirenden legfrissebb bejegyzéseinkkel!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!!

március 21.
A mai naptól 50%-os kedvezménnyel kapható az Óbudai Kristálysó Barlangban a 600 grammos, valamint a 1500 grammos gyógynövényes Parajdi fürdősók a készlet erejéig! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
bővebben
Betegség

Betegség

január 11.
Kedves Vendégeink!
bővebben
Karácsonyi nyitva tartás

Karácsonyi nyitva tartás

december 18.
Sóbarlangunk Karácsonykor a következő időpontokban lesz nyitva:
bővebben
Mi is az a krupp?

Mi is az a krupp?

szeptember 12.
Krupp.. Félelmetes szó ez egy kisgyermekes szülőnek, hiszen életveszélyes, akár fulladásos állapotot is okozhat. Mi okozza és miért pont a kisgyermekek betegsége? Ismerjük meg közelebbről ezt a leggyakrabban csecsemőknél és kisdedeknél előforduló betegséget.
bővebben
Himalája só

Himalája só

május 11.
Mennyivel szebben hangzik a Himalája só kifejezés mint a Halite vagy a kősó. Sokkal kifejezőbb, lágyabb, amiről mindenkinek a pirosas rózsaszínes só jut eszébe, ami valljuk be, már kinézetre is vonzóbb, mint a sima fehér asztali só. Pedig ugyanarról beszélünk. Ezt Pakisztánban bányásszák, a Khewra bányában, ami a világ második legnagyobb sóbányája.
bővebben
Sóbarlang

Sóbarlang

április 21.
Manapság elég elmennünk egy sóbarlangba, és máris élvezhetjük a só jótékonyságát a szervezetünkre, ami magába foglalja a sótéglák meleg narancssárga színét, a felszálló sókristályok légúttisztító erejét és számos pozitív hatását.
bővebben
Otthoni inhalálás

Otthoni inhalálás

április 12.
Ahogy a tavasz közeledtével egyre melegebbre fordul az idő, hajlamosak vagyunk arra, hogy ennek hatására mind kevesebb ruhát vegyünk fel. Valljuk be őszintén, hogy a hosszú tél után már alig várjuk, hogy lekerüljön a kabát és a sok réteg ruha. Igen ám, de ez még nem az a meleg amit várunk, így könnyen meghűlhetünk, és ez az idő a felső légúti megbetegedéseknek is kedvez.
bővebben
Vasárnap is nyitva!

Vasárnap is nyitva!

január 06.
2016. január 10-től vasárnap is nyitva tartunk.
bővebben
 
 
 
 
 

2014 sobuda.hu - Óbudai Kristálysó Barlang - Minden jog fenntartva! - Impresszum

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika
 
Váltás desktop módra Mobil nézetre váltás