Hírek

Légy napirenden legfrissebb bejegyzéseinkkel!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

augusztus 05.
Augusztus 13-án nyitunk!
bővebben
Vasárnap is nyitva vagyunk!!

Vasárnap is nyitva vagyunk!!

január 02.
Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, barlangunk nyitva tartása januártól az alàbbiak szerint módosul: Hétfő-Péntek: 9-19-ig Szombat: 9-14-ig Vasárnap: 9-14-ig /igény szerint, előzetes egyeztetés alapján/ Mindenkit szeretettel várunk, keressenek bátran.:) Óbudai Kristálysó Barlang csapata :)
bővebben
Kihagyhatatlan ajánlat!!

Kihagyhatatlan ajánlat!!

március 21.
A mai naptól 50%-os kedvezménnyel kapható az Óbudai Kristálysó Barlangban a 600 grammos, valamint a 1500 grammos gyógynövényes Parajdi fürdősók a készlet erejéig! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
bővebben
Betegség

Betegség

január 11.
Kedves Vendégeink!
bővebben
Karácsonyi nyitva tartás

Karácsonyi nyitva tartás

december 18.
Sóbarlangunk Karácsonykor a következő időpontokban lesz nyitva:
bővebben
Mi is az a krupp?

Mi is az a krupp?

szeptember 12.
Krupp.. Félelmetes szó ez egy kisgyermekes szülőnek, hiszen életveszélyes, akár fulladásos állapotot is okozhat. Mi okozza és miért pont a kisgyermekek betegsége? Ismerjük meg közelebbről ezt a leggyakrabban csecsemőknél és kisdedeknél előforduló betegséget.
bővebben
Himalája só

Himalája só

május 11.
Mennyivel szebben hangzik a Himalája só kifejezés mint a Halite vagy a kősó. Sokkal kifejezőbb, lágyabb, amiről mindenkinek a pirosas rózsaszínes só jut eszébe, ami valljuk be, már kinézetre is vonzóbb, mint a sima fehér asztali só. Pedig ugyanarról beszélünk. Ezt Pakisztánban bányásszák, a Khewra bányában, ami a világ második legnagyobb sóbányája.
bővebben
Sóbarlang

Sóbarlang

április 21.
Manapság elég elmennünk egy sóbarlangba, és máris élvezhetjük a só jótékonyságát a szervezetünkre, ami magába foglalja a sótéglák meleg narancssárga színét, a felszálló sókristályok légúttisztító erejét és számos pozitív hatását.
bővebben
 
 
 
 
 

2014 sobuda.hu - Óbudai Kristálysó Barlang - Minden jog fenntartva! - Impresszum

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika
 
Váltás desktop módra Mobil nézetre váltás